محبوب‌ترین رشته‌ها برای کار و تحصیل در اسپانیا

تحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس (رشته‌های مهندسـی، پزشـکی و دندانپزشـکی و …) تقریبا رایگان است. تحصیل در مقطع کارشـناسی ارشـد نیز دارای هزینه بسیار کم و مقطع دکتـری نیز به صورت رایگان ارائه می‌شود.

یکی از محبوب‌ترین رشته‌های تحصیلی در کشور اسپانیا رشته حقوق است که در تعداد زیادی از دانشگاه‌ها و کالج‌های اسپانیا (به خصوص در مادرید) ارائه می‌شود. شاید افراد زیادی قصد دارند که در زمینه‌های حقوقی فعالیت داشته باشند، باید بدانید اسپانیا جایی است که می‌توان به این هدف جامه حقیقت پوشانید.

تحصیل در اسپانیا در رشته‌های عمران، برق، مدیریت و حقوق در کنار امتیازهای ارزشمندی مثل تحصیل کم هزینه و حتی رایگان، امکانات دانشجویی مناسب، آب و هوای خوب و شرایط زندگی مطلوب باعث شده است که این کشور همواره جز یکی از پرطرفدارترین مقاصد تحصیلی دنیا باشد. باید بدانید که در این کشور مقطع لیسانس (رشته‌های مهندسـی، پزشـکی و دندانپزشـکی و …) تقریبا رایگان است، همچنین تحصیل در مقطع کارشـناسی ارشـد نیز دارای هزینه بسیار کمی است و مقطع دکتـری نیز به صورت رایگان ارائه می‌شود.

در کشور اسپانیا امکان تحصیل در رشته‌های پزشکـی و دندانپزشـکی نیز برای دانـش‌آموزان بین‌المللی فراهم است، به این معنا که کسانی که دارای مدرک دیپـلم هستند می‌توانند در دانشـگاه‌های دولتی اسپانیا تحصیل کنند، هزینه تحصیل در این دوره‌ها بسیار کم است، نکته‌ای که قابل توجه است این است که تحصیل در دانشگاه‌های دولتی به زبان اسپانیایی است، در حالی که تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی به زبان انگلیسی نیز امکان‌پذیر است.

براساس بررسی‌های انجام شده، دانشجویانی که در کشور اسپانیا تحصیل می‌کنند، در صورتی که دانش کافی به زبان اسپانیایی داشته باشند می‌توانند بخش زیاد یا حتی تمام هزینه‌های زندگی خود را از طریق کار کردن تامین کنند. باید به این موضوع توجه داشت که تمام دانشجویان در کشور اسپانیا اجازه کار دارند، همچنین بعد از دوره تحصیلی خود نیز می‌توانند از طرق مختلف اقامت خود را تمدید کنند.

سایر رشته‌های محبوب در کشور اسپانیا

  • معماری
  • روابط بین الملل
  • ادبیات آمریکای لاتین
  • ادبیات اسپانیا
  • فلسفه
  • موسیقی
  • بازاریابی و فروش
  • گردشـگری و توریـسم

یکی از موضوعات جالبی که درباره اسپانیا همیشه توجه دانشجویان را جلب می‌کند این است که ارائه مدرک زبان برای اخـذ پذیـرش دانشگاه‌های این کشور اجباری نیست. کشور اسپانیا با زبان رسمی اسپانیایی، دارای دانشگاه‌هایی است که بسیاری از رشته‌های تحصیلی را در قالب زبان انگلیسی ارائه می‌کنند و این بدین معنا است که برای تحصیل در این کشور مجبور به یادگیری زبان سوم نیستید، البته واضح است دانش زبان انگلیسی برای دانشجویان مورد نیاز است.

براساس گزارش سایت TopUniversities، تعدادی از دانشگاه‌های اسپانیا جز ۵۰ دانشگاه برتر دنیا هستند که کمتر از ۵۰ سال از تاسیس آن‌ها می‌گذرد و این بدین معنی است که این مراکز آموزشـی توانسته‌اند در طی مدت زمانی کمتر از ۵۰ سال اعتبار خوب و قابل‌توجهی را از جهات مختلف کسب کنند، بر همین اساس این دانشگاه‌ها در طی سال‌های اخیر مورد انتخاب بسیاری از دانشجویان بین‌المللی بوده‌اند.

موسسه دانش گستر کوه نور اولین موسسه مورد تایید وزارت علوم در زمینه اعزام دانشجو به کشور اسپانیا است که می‌تواند در زمینه تحصیل در اروپا را کمک کند.

علاقه‌مندان جهت دریافت مشـاوره رایگان می‌توانند فرم ارزیابی موسسه دانش گستر کوه نور را تکمیل کنند و یا با شماره‌ تماس ۴۴۲۷۲۴۵۰ (۹۸۲۱+) تماس بگیرند.

تحصیل در اسپانیا

تحصیل در اسپانیا

شرایط اعزام دانشجو به اسپانیا و ادامه تحصیل در اسپانیا داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد البته آن دسته از داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند می بایست در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند وارد دانشگاه های اسپانیا بشوند. دروس در دانشگاه های اسپانیا به زبان های اسپانیایی و انگلیسی تدریس می شوند از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را داشته باشند؛ البته دانشجویانی که مدرک زبان ندارند می بایست قبل از ورود به دانشگاه ها درکالج های زبان شرکت کرده و مدرک زبان خود را اخذ نمایند اما شجهت سهولت در اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا پیشنهاد ما این است که متقاضیان عزیز مدرک زبان خود را در ایران بگیرند زیرا برای سفارت درخواست گذراندن دوره های یادگیری زبان در کالج های اسپانیا دلیل متقاعد کننده ای برای دادن ویزا نیست و باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را به سفارت ارائه داد.
دانشجویان در طول دوره تحصیل خود در دانشگاه های اسپانیا از 30 درصد تخفیف درمانی بهره مند می شوند؛ دانشجویانی که تمایل به داشتن بیمه تکمیلی دارند در ماه مبلغی حدود 60 تا 100 یورو باید پرداخت کنند.

 

موسسه دانش گستر کوه نور

تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس اسپانیا تحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدود 4 سال به طول می انجامد و دروس در این مقطع به زبان اسپانیایی تدریس می شوند از این رو آشنایی با زبان اسپانیایی و داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان در مقطع لیسانس می توانند 10 ساعت در هفته را کار کنند و مبلغی حدود 80 تا 100 یورو به ازای هر هفته حقوق دریافت نمایند که این هزینه بخشی از هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش می دهد.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس اسپانیا

مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های اسپانیا 2سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تدریس می شوند. دانشجویان جهت تحصیل به زبان اسپانیایی میبایست قبل از ورود به دانشگاه مدرک زبان اسپانیایی را ارائه بدهند و دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی هستند می بایست مدرک زبان ایلتس 6.5 را داشته باشند؛ متقاضیانی که مدرک زبان ندارند می توانند با شرکت در کلاس های آموزشی زبان اسپانیایی شرکت کنند و مدرک زبان خود را دریافت نمایند. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس میتوانند 20 ساعت در هفته را کار کنند و حقوقی حدود 160 تا 200 یورو به ازای هر هفته دریافت نمایند که این مبلغ به راحتی هزینه زندگی در اسپانیا و تحصیل دانشجو را تامین میکند.

تحصیل در مقطع دکترا یا PHD اسپانیا و شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا 5 سال به طول می انجامد که 2 سال آن مربوط به شرکت در کلاس های تخصصی است و 3 سال آن جهت تکمیل پایان نامه و دفاع از آن می باشد. دروس در این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه ها می توانند از بورسیه تحصیلی اسپانیا استفاده کنند که البته اخذ بورسیه تحصیلی شرایط خاصی دارد که شامل:
• داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس 6.5
• مدارک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر
• داشتن مقالات بین المللی یا تالیف کتاب و…
• جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترا

مطالب بیشتر :

 

تحصیل در اسپانیا

تحصیل در اسپانیا

شرایط اعزام دانشجو به اسپانیا و ادامه تحصیل در اسپانیا داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد البته آن دسته از داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند می بایست در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند وارد دانشگاه های اسپانیا بشوند. دروس در دانشگاه های اسپانیا به زبان های اسپانیایی و انگلیسی تدریس می شوند از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را داشته باشند؛ البته دانشجویانی که مدرک زبان ندارند می بایست قبل از ورود به دانشگاه ها درکالج های زبان شرکت کرده و مدرک زبان خود را اخذ نمایند اما شجهت سهولت در اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا پیشنهاد ما این است که متقاضیان عزیز مدرک زبان خود را در ایران بگیرند زیرا برای سفارت درخواست گذراندن دوره های یادگیری زبان در کالج های اسپانیا دلیل متقاعد کننده ای برای دادن ویزا نیست و باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را به سفارت ارائه داد.
دانشجویان در طول دوره تحصیل خود در دانشگاه های اسپانیا از 30 درصد تخفیف درمانی بهره مند می شوند؛ دانشجویانی که تمایل به داشتن بیمه تکمیلی دارند در ماه مبلغی حدود 60 تا 100 یورو باید پرداخت کنند.
تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس اسپانیا تحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدود 4 سال به طول می انجامد و دروس در این مقطع به زبان اسپانیایی تدریس می شوند از این رو آشنایی با زبان اسپانیایی و داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان در مقطع لیسانس می توانند 10 ساعت در هفته را کار کنند و مبلغی حدود 80 تا 100 یورو به ازای هر هفته حقوق دریافت نمایند که این هزینه بخشی از هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش می دهد.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس اسپانیا

مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های اسپانیا 2سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تدریس می شوند. دانشجویان جهت تحصیل به زبان اسپانیایی میبایست قبل از ورود به دانشگاه مدرک زبان اسپانیایی را ارائه بدهند و دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی هستند می بایست مدرک زبان ایلتس 6.5 را داشته باشند؛ متقاضیانی که مدرک زبان ندارند می توانند با شرکت در کلاس های آموزشی زبان اسپانیایی شرکت کنند و مدرک زبان خود را دریافت نمایند. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس میتوانند 20 ساعت در هفته را کار کنند و حقوقی حدود 160 تا 200 یورو به ازای هر هفته دریافت نمایند که این مبلغ به راحتی هزینه زندگی در اسپانیا و تحصیل دانشجو را تامین میکند.

تحصیل در مقطع دکترا یا PHD اسپانیا و شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا 5 سال به طول می انجامد که 2 سال آن مربوط به شرکت در کلاس های تخصصی است و 3 سال آن جهت تکمیل پایان نامه و دفاع از آن می باشد. دروس در این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه ها می توانند از بورسیه تحصیلی اسپانیا استفاده کنند که البته اخذ بورسیه تحصیلی شرایط خاصی دارد که شامل:
• داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس 6.5
• مدارک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر
• داشتن مقالات بین المللی یا تالیف کتاب و…
• جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترا

مطالب بیشتر :